La Fira 2020 s’ha suspès

És el nostre deure informar-vos que degut a la greu crisis sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus, i amb la finalitat de protegir la salut de la ciutadania, contenir la progressió de la malaltia i reforçar el sistema de salut pública, l’Ajuntament de Granollers ha pres la decisió, amb el suport de tots els grups municipals del consistori, de suspendre la Fira de l’Ascensió que s’havia de celebrar al parc firal de Granollers del 21 al 24 de maig d’enguany. #GRANOLLERS

Un any més, i ja són 70 edicions, la Fira de l’Ascensió s’ofereix com el gran aparador del Vallès Oriental per a totes aquelles empreses de productes o serveis que volen impulsar el seu negoci. És el moment de fer-ho, de moure’s, en un situació en què més que mai, amb l’esforç de tothom, cal reactivar l’economia. I la Fira de l’Ascensió és un bon espai per oferir-se.

L’any passat, 180 expositors i 60.000 visitants van confiar en aquest esdeveniment, on hi podreu trobar sectors com el motor, el turisme, l’agricultura i la ramaderia i la indústria, ben secundats per una programació d’oci, amb els jocs de taula i la gastronomia com a principals actors.

Aquest any, a la zona de la Mostra Gastronòmica us presentem un nou espai dedicat a l’enoturisme i la cultura del vi , a on es podran degustar copes de vi o comprar experiències d’enoturisme.

Una altre novetat, és el Mercat de Creadors, on artistes provinents de petits creadors presenten els seus articles: moda, complements, joieria, cosmètica natural, articles infantils i decoració-

Us emplacem a participar a la Fira de l’Ascensió de 2020, una bona manera de créixer i sumar esforços per mostrar tot el nostre potencial i promocionar l’economia.

 

Números de la fira

dies de fira

%

d’expositors són de Granollers

m2 dedicats a l'automoció

edició de la Mostra Gastronòmica

edició de la Fira Jugar x jugar

m2 de parc firal

Cal destacar:

  • Aparcament vigilat per a bicicletes gestionat per Granollers Pedala amb la incorporació de l’espai TOT A PEDALS

  • Tómbola de joguines fundació Oncovallès

  • Mercat de pagès a la carpa Agrícola

  • Més de 150 vehicles exposats, amb la presència de més marques.