La Fira 2020

Un any més, i ja són 70 edicions, la Fira de l’Ascensió s’ofereix com el gran aparador del Vallès Oriental per a totes aquelles empreses de productes o serveis que volen impulsar el seu negoci. És el moment de fer-ho, de moure’s, en un situació en què més que mai, amb l’esforç de tothom, cal reactivar l’economia. I la Fira de l’Ascensió és un bon espai per oferir-se.

L’any passat, 180 expositors i 60.000 visitants van confiar en aquest esdeveniment, on hi podreu trobar sectors com el motor, el turisme, l’agricultura i la ramaderia i la indústria, ben secundats per una programació d’oci, amb els jocs de taula i la gastronomia com a principals actors.

Aquest any, a la zona de la Mostra Gastronòmica us presentem un nou espai dedicat a l’enoturisme i la cultura del vi , a on es podran degustar copes de vi o comprar experiències d’enoturisme.

Una altre novetat, és el Mercat de Creadors, on artistes provinents de petits creadors presenten els seus articles: moda, complements, joieria, cosmètica natural, articles infantils i decoració-

Us emplacem a participar a la Fira de l’Ascensió de 2020, una bona manera de créixer i sumar esforços per mostrar tot el nostre potencial i promocionar l’economia.

 

Números de la fira

dies de fira

%

d’expositors són de Granollers

m2 dedicats a l'automoció

edició de la Mostra Gastronòmica

edició de la Fira Jugar x jugar

m2 de parc firal

Cal destacar:

  • Aparcament vigilat per a bicicletes gestionat per Granollers Pedala amb la incorporació de l’espai TOT A PEDALS

  • Tómbola de joguines fundació Oncovallès

  • Mercat de pagès a la carpa Agrícola

  • Més de 150 vehicles exposats, amb la presència de més marques.