Novetat

Enoturisme i la cultura del vi

Us volem presentar, en aquesta 70a. edició de la Fira de l’Ascensió de Granollers, un nou espai dedicat a l’enoturisme i la cultura del vi.

Aquesta Mostra d’Enoturisme i Cultura del Vi, es va realitzar per primera vegada l’any passat, incorpora en aquesta segona edició, uns canvis per a optimitzar més els resultats quant a públic, número de degustacions i rendibilitat dels expositors.

Nova ubicació. Carpa exclusiva compartint espai amb la Mostra Gastronòmica, que està totalment consolidada amb 16 edicions i que l’any passat va servir més de 5.000 degustacions.

Nou horari. Descartant les hores de baixa afluència i concentrant els esforços en les hores més adients pel tast de vins i coincidents amb la Mostra Gastronòmica, de 12.00 h a 16.00 h. i de 19.00 h a 23.00 h.

Nou Preu. Estands individuals a un preu més ajustat, amb possibilitats de fer muntatges a mida per a compartir entre diferents cellers d’una mateixa DO.

A la Fira, les degustacions de vi es faran a través de la venda de tiquets. També podreu vendre ampolles o caixes directament al client.

També es podrà fer venda d’estades, visites i altres productes enoturístics, ja que volem que les més de 60.000 persones que ens visitin, tinguin una nova opció de comprar-vos directament  les seves vacances, estades de cap de setmana o excursions a les millors zones vinícoles del nostre país.

 

El mercat de creadors de L’Ascensió

El Mercat de Creadors de l’Ascensió neix amb un objectiu clar: dotar a la Fira de l’Ascensió d’un nou punt de trobada en el que donar a conèixer el sector de la confecció i disseny d’articles per part de petits creadors i tallers emergents.

El Mercat de Creadors de l’Ascensió és un espai pilot que s’ubicarà a la Fira de l’Ascensió de Granollers.

Disposarà d’una carpa de 300 m2 amb presència exclusivament de petits creadors de moda per a adults i per a infants, joieria d’autora i decoració de disseny.

El Mercat de Creadors obrirà el divendres , dissabte i diumenge de 10:00 a 21:00.

L’esdeveniment és organitzat per Eventos Increíbles, organitzadors de la Llotja de lDisseny o DFactory, la Fàbrica dels Regals.